„Континвест” ООД е дружество с изцяло български капитал, специализиранo в производството и търговията с химически продукти и торове. Компанията се развива и доказва успешно на българския и международния пазар вече близо 25 години.

Днес портфолиото ни включва широка гама от продукти, предназначени за нуждите на различни индустриални отрасли – пречистване на води, индустриална химия, текстилна и кожарска промишленост, козметична и фармацевтична промишленост, торове и др.

Компанията е национален лидер при вноса и дистрибуцията на водоразтворими торове. Стремим се да предлагаме хранителни вещества в разнообразни форми и рецепти, за да отговорим на различните методи на приложение и специфичните нужди на културите.

„Континвест“ ООД се гордее със своите служители, които са основен актив на компанията. Клиентите ни могат да разчитат на професионализма на нашите специалисти в областта на химическата и селскостопанската индустрия – хора с доказан опит в производството, научните изследвания и развойната дейност, продажбите и маркетинга. Нашата цел е да бъдем не само доставчик, а бизнес партньор, способен да предостави най-ефективните бизнес идеи. „Континвест“ ООД не продава просто продукти, а цялостни иновативни решения за гаранитиран растеж.