fbpx

„Континвест“ ООД на Агра 2020: за поредна година представихме нашето портфолиото с иновативни и високоефективни продукти на Haifa Group

За пета поредна година „Континвест“ ООД взе участие в едно от най-големите икономически събития за агробизнеса в Югоизточна Европа – международната селскостопанска изложба АГРА, която се проведе от 19 до 23 февруари в комплекса на Международния панаир Пловдив.

По време на събитието представихме гамата от вече доказалите се гранулирани торове на Haifa. И тази година най-голям интерес предизвикаха торовете с контролирано освобождаване от серията CoteN, подходящи за масовите полски култури, както и NPK торовете от серията Turbo-K, които предлагат комплексно решение за максимален добив при отглеждане на плодове, зеленчуци и етерично-маслени култури. 

Зеленчукопроизводителите бяха впечатлени и от специалната ни серия водоразтворими торове Haifa Duo, които комбинират калиев и калциев нитрат в един единствен тор. 

Модерни земеделски производители от всички краища на България, търсещи информация за последните тенденции и иновации в храненето на растенията, спираха на щанда на Haifa, за да се запознаят с нашите високоефективни решения за растеж на техния бизнес.  

Посети ни и заместник-министъра на земеделието г-н Чавдар Маринов, с който обсъдихме накратко проблемите, пред които са изправени българските земеделски производители и стремежът ни да им бъдем максимално полезни. 

В рамките на програмата на АГРА 2020 проведохме и специална презентация пред българските производители на ориз, по време на която ги запознахме с иновативните технологии на Haifa, които могат да им бъдат в помощ при преодоляване на предизвикателствата, свързани с храненето и отглеждането на оризовите култури.

Снимки от посещението на заместник-министър Чавдар Маринов на щанда на „Континвест“ ООД:

Снимки на щанда на „Континвест“ ООД по време на АГРА 2020:

Снимки от презентацията пред оризопроизводители:

    Свържете се с нас

    Предпочитам да получавам съобщенията по:

    Е-mailТелефонSMSПоща