fbpx

Континвест ООД – Официален представител на BASF Nunhems за България

Уважаеми клиенти и партньори,

Имаме удоволствието да ви информираме, че от месец септември 2019 г. „Континвест“ ООД е официален представител на BASF Nunhems за България.

Повече от 100 години името Nunhems е символ на качество и надеждност при в производството на зеленчукови семената. Продуктовото портфолио на BASF Nunhems предлага разнообразни сортове от всички зеленчукови култури, отглеждани в оранжерии и на открито.

Зад уникалните продукти и ефективните решения, които Nunhems предлага, стои една единствена цел – пълното удовлетворение на нуждите на фермерите и на крайните клиенти. Сред основните ценности на компанията са двупосочното взаимодействие и взаимната грижа. Следвайки неотлъчно тези принципи, ние планираме да изградим надеждни взаимноизгодни отношения с нашите клиенти, които да доведат да по-висока удовлетвореност за всички.    

Първата стъпка в нашата стратегия е разработването на продуктова листа с подходящи сортове семена, специално селектирани за условията и нуждите на българския пазар, за да могат нашите клиенти да разчитат на високи добиви и качествена продукция.

Актуална информация относно предлаганите сортове семена, предстоящите семинари и предоставяните от нас услуги можете да следите на agro.continvest.bg, както и на нашата ФБ страница.

Екипа на „Континвест“ ООД

    Свържете се с нас

    Предпочитам да получавам съобщенията по:

    Е-mailТелефонSMSПоща