fbpx

COTEN MIX(4)27-10-15 – Технология на бъдещето!

За да произведат добра реколта, фермерите отглеждащи ориз имат нужда от много мероприятия свързани с време, тежки машини, авиация и работна ръка.

HAIFA и фирма „Континвест“ имаме решение и го доказахме в землището на с. Калояново, обл. Пловдив като спестихме две приложения на торове, едното от който с авиация, и запазихме 100% потенциала на културата.

Coten Mix (4) 27-10-15 бе тестван от фирма СМБЕ – 99 ООД при ориз. Само с едно приложение, внесено предсеитбено с последната обработка на почвата на 25.04.2019 г. от 30 кг/дка, след което при изпразване на клетките и третиране с хербецид е добавен 2л Уан, и отново се залива с вода. 

При обследване на третираната площ към края на вегетация се наблюдаваше лек недостиг на азот, чисто цветово в сравнение с контролата от съседната клетка. 

Технологията на Хайфа за контролирано освобождаване на азота позволява културата постепенно и балансирано да усвоява хранителните елементи, което от своя страна ни дава възможност за елиминиране на загубите и да отгледаме добре развито растение.

Точно за това нашия партньор избра този продукт, а ние оправдахме неговото доверие с получения краен резултат от 750 кг/дка изсушен и почистен ориз.

    Свържете се с нас

    Предпочитам да получавам съобщенията по:

    Е-mailТелефонSMSПоща