fbpx

Континвест представи гранулирани торове и аминокиселини от Хайфа на международната селскостопанска изложба БATA АГРO 2017

Континвест ООД взе участие на международната селскостопанска изложба БATA АГРO 2017, където представи висококачествени гранулирани торове Хайфа. Огромен интерес предизвикаха торовете с контролирано освобождаване CotenMix и микрогрогранулинрания Haifa Start. Тази комбинация се използва в момента от немалка част от земеделските производители в отглеждането на царевица и слънчоглед. Базираният на калиев нитрат Turbo K вече е в България. Универсалната формула Turbo K 14-14-17 заинтригува производителите на пипер, картофи, краставици, домати, овощни градини и лозя.
Аминокиселините HaifaStim покриват нуждите на абсолютно всички видове отглеждани култури в страната ни. HaifaStim Foli-anmin, HaifaStim Amin, HaifaStim Hunic и HaifaStim Mar успяват да отговорят на изискванията и на най-капризните земеделски производители.

На щанда на Континвест не бяха подминати и течните торове за листно подхранване SpeedGrow. Течните комплексни макро и микроторове съдържат необходимите за растенията елементи в комбинация, която е подходяща за всяка култура. Използването на течните торове SpeedGrow способства за повишаване на добива и качеството на получената продукция.

    Свържете се с нас

    Предпочитам да получавам съобщенията по:

    Е-mailТелефонSMSПоща